We are all meant to shine

Tuo lause on Marianne Williamsonin Nelson Mandelalle kirjoittamasta puheesta. Puheen perusviesti on sama kuin coachingin: sinulla itselläsi on voimavarat ratkaista mieltäsi askarruttavat kysymykset. Ei ole mitään syytä kutistaa tai vähätellä itseään, anna  itsesi loistaa!

Lue koko puhe

Coachingin perusajatuksia on, että ihminen on perusrakenteeltaan luova ja kyvykäs ratkaisemaan omat asiansa. Ammattitaitoinen coach on rinnallakulkija jonka avulla tutkitaan uusia perspektiivejä ja mahdollisuuksia; vapautetaan oma potentiaali. Coachingkulttuuri on myös osa tulevaisuuden johtamista, ihmisten johtaminen ja motivoimisen taito ovat valmentavan johtamistyylin keskeisiä asioita.

Tervetuloa kotisivulleni. Olen pitkän journalistisen työrupeaman ja erilaisten päällikkö- ja johtamistehtävien jälkeen kouluttautunut työnohjaajaksi ja coachiksi, erityisalueenani esimiesvalmennus ja leadership coaching.  Valmennuspalettiini  kuuluvat myös coachingin ja valmentavan johtamistyyliin kouluttaminen.

Lue  tarjoamistani palveluista, siitä mitä coaching, työnohjaus ja mentoring  ovat ja miten valmentavaa johtamistyyliä voi oppia.  Sekä hieman myös minusta itsestäni.

Miten minusta tuli minä – tai lyhyt CV

Yhteystiedot:

astalumikero@gmail.com

puh: +358 40 592 6198

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.